OmOss

Nordvest Inspeksjon AS er et NTO-godkjent selskap som har spesialisert seg på Ikke-destruktiv testing (NDT), Sveisetekniske tjenester og Personellsertifisering av sveisere, maskinstillere og hardloddere. Nordvest Inspeksjon er et uavhengig firma med en meget god kompetanse og godt omdømme innen vårt fagområde. Vi stiller høye kvalitetskrav og utfører oppdrag etter de gjeldende normer og standarder som kreves.

I 2007 inngikk Nordvest Inspeksjon et samarbeid med Kiwa og ble da en nettverkspartner som sertifiserer sveisere, maskinstillere og loddere. 

I 2012 åpnet Nordvest Inspeksjon Sveiseteknisk avdeling som tilbyr tjenester innen sveisekoordinering, implementering av kvalitetsstandarder og generell rådgivning innen sveise- og materialteknologi
Vi kan i dag tilby tjenester fra sveiseingenører (IWE), sveisespesialister (IWS) og sveiseinspektører (IWI-S)

Tjenester:

 

Nordvest Inspeksjon er også godkjent av DNV GL og Skipskontrollen for å utføre tykkelsesmåling i forbindelse med klassing av skip.

 

Webbasert rapporteringssystem

Vi har utviklet vårt eget rapporteringssystem. Med dette systemet kan kundene sende bestilling av NDT-tjenester direkte i systemet. Brukere kan også få tilgang til sveisesertifikater, NDT-sertifikater, on-line dokumentasjon og historikk for sine egne prosjekter.

Ta kontakt med oss for å få vite mulighetene vi kan gi kundene med dette systemet.

  

Historikk

Nordvest Inspeksjon AS ble etablert 1.mars 2001, som et utspring fra selskapet Møre Inspeksjon, drevet av John Kåre Akselvoll. John Kåre startet et faglig NDT-miljø i Midsund tidlig på 80-tallet da han etablerte Norsk Test og Inspeksjon, som ble nedlagt i forbindelse med en nedgangskonjunktur på 90-tallet. John Kåre besluttet å skille ut deler av virksomheten i et eget selskap, samtidig som han inviterte andre inn som aksjonærer. Dette resulterte i stiftelsen av Nordvest Inspeksjon AS. I 2007 inngikk Nordvest Inspeksjon et samarbeid med Teknologisk Institutt og tok da over de tjenestene som Møre Inspeksjon tidligere hadde utført, og ble en nettverkspartner med Kiwa innen sertifisering av sveisere, maskinstillere og loddere. 

 

 

Kontaktpersoner:

 

LineAkselvoll

Line Akselvoll 
Daglig Leder
Tel.+47 962 20513 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

EmilSporsheim

Emil Sporsheim 
Leder NDT
Tel.+47 986 83 049
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

ArneAkselvoll

Arne Akselvoll
Leder Sertifisering 
Tel.+47 922 64 201 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.